Reglament Marxa

Reglament de la IV Marxa Mascançà de Linyola

 

Participants

La marxa és oberta a tothom que hagi fet la inscripció i limitades a 500 participants.

 

Recorreguts

Com a novetat aquest any tindrem 3 recorreguts, als quals els hi hem posat un “nom” diferent segons la distància: Lli (13km), Fonoll (16) i Camamilla (25).

Des de la sortida de Linyola i fins a l’aparcament de l’Estany d’Ivars i Vila-Sana, on hi haurà el primer dels avituallaments, els 3 recorreguts són iguals.

A partir d’aquí es separaran la Marxa Lli (curta) de les altres dues (la Fonoll -mitjana- i la Camamilla -llarga-). La Lli anirà directament a cal Sinén i les altres dues donaran el tomb a l’Estany.

A cal Sinén es trobaran novament les 3 marxes fins a Vallverd (on hi haurà el 2n avituallament -entrepà-).

A Vallverd la Marxa Lli (curta) i Fonoll (mitjana) ja aniran directament cap a Linyola mentre que la Marxa Camamilla (la més llarga de totes) anirà cap a Almassó – Castell del Remei – Granja Sant Vicent Ferrer i Linyola.

Per veure aquests diferents circuits amb més detall aquí teniu els diferents enllaços a Wikiloc:

Lli (curta: 13 km) Linyola – Aparcament Estany d’Ivars i Vila-Sana – Cal Sinén – Vallverd – Linyola.

Ruta penjada a Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16540608

Fonoll (mitjana: 16 km) Linyola – Estany d’Ivars i Vila-Sana – Vallverd – Linyola.

Ruta penjada a Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16541243

Camamilla (llarga: 25 km) Linyola – Estany d’Ivars i Vila-Sana – Vallverd – Almassó- Castell del Remei – Granja Sant Vicent Ferrer – Linyola.

Ruta penjada a Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16541157

Escolliu la que millor s’escaigui a les vostres condicions sabent que cap dels tres recorreguts presenta cap dificultat destacable.

El recorregut estarà degudament senyalitzat a excepció del tram de l’Estany en la que s’evitarà fer cap mena d’alteració en el medi físic i natural. A més hi haurà personal de l’organització movent-se en vehicle, BTT i peu pels diferents trams.

 

Horaris de sortida, recollida d’acreditacions i horari tancament de la IV Marxa Mascançà

L’horari de sortida serà a les 08:30 hores del diumenge 14 de maig des de la Plaça Planell de Linyola. (nou emplaçament)

Des de les 07:30 hores ja podreu recollir el vostre dorsal i detall commemoratiu a la mateixa plaça.

També es podran recollir els dorsals i l’obsequi el dissabte 13 de maig a la tarda de 17:00 a 20:00 hores a la carpa que el Club Excursionista Linyola tindrà habilitada a la Plaça Planell.

El tancament de control d’arribada serà a les 14:00 hores si és que no arriba abans el darrer participant.

 

Inscripcions.

Les inscripcions es podran fer on-line a la pàgina web d’Iter5 fins el dijous 11 de maig. (Inscripció IV Marxa Mascançà)

També es podran fer de forma presencial a Cal Formiguera -C. Major, núm. 1 de Linyola- el dimarts  02 i divendres 05 de maig de les 19:00 a les 21:00 hores.

Només es podran realitzar inscripcions el mateix dia de la Marxa (14 de maig) si és que no s’han arribat al límit de les 500 places i fins a un màxim de 20 inscripcions, sempre que no superi el límit establert de 500 inscrits.

 

Preus:

El preu de la inscripció anticipada fins el dia 07 de maig serà de 8€.

El preu de la inscripció del 08 a l’11 de maig serà d’11€.

El preu de la inscripció el mateix dia de la marxa serà de 15€.

La inscripció és gratuïta pels menors de 6 anys d’edat però hauran d’emplenar una butlleta de inscripció el mateix dia de la marxa en les mateixes taules on es lliuraran els dorsals.

En cap cas es retornaran els diners de la inscripció un cop aquesta ha estat formalitzada.

 

Avituallaments

Tindreu fins a un total de 5 avituallaments segons el circuit escollit: (el 3r i 4t només pels que feu la Marxa Camamilla)

– 1r Aparcament Estany d’Ivars i Vila-Sana –km 6,3-: líquid, fruits secs i fruita.

– 2n Vallverd –km 12-: entrepà, líquid, fruits secs i fruita.

– 3r Castell del Remei –km 17-: líquid.

– 4t Granja Sant Vicent Ferrer –km 21,5-:  líquid, fruits secs i fruita.

– 5è Arribada a la Plaça Planell: líquid, fruits secs i fruita.

 

Obsequi

Tots els/les inscrits/tes se’ls hi donarà com a obsequi commemoratiu de la seva participació a la Marxa un vas de plàstic que us servirà en els diferents avituallaments  i així també contribuirem a generar menys residus.

Aquest vas commemoratiu se us lliurarà en el moment de recollir el dorsal.

 

Deures dels participants

Durant el recorregut es respectarà en tot moment l’entorn natural.

En cas d’anar acompanyats d’un gos porteu-lo lligat, pel respecte a la resta de participants i també per l’entorn, especialment a la zona de l’Estany ja que és època de reproducció d’aus.

L’organització declina tota responsabilitat davant d’accidents físics i/o materials que el participant pugui sofrir o provocar, tot i que vetllarà per evitar-los.

Cada participant haurà d’assumir la responsabilitat dels seus actes.

Cal estar atents durant el recorregut atès que aquest romandrà obert a la circulació, a excepció de l’Estany on està prohibit circular amb vehicles.

Només el fet d’inscriure’s en la marxa implica l’acceptació d’aquest reglament.

 

Dret a la imatge

Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto. Les dades de cada participant seran incorporades a un fitxer del Club Excursionista Linyola –CELI- creat amb finalitats d’organització d’activitats esportives i/o de lleure i enviament d’informació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació, tot adreçant-vos a l’organització de la prova a l’adreça electrònica: celi@celi.cat

 

Novetats de la Marxa

Podeu seguir les novetats de la nostra Marxa al nostre Facebook: Celi Linyola