Reglament Marxa

Reglament de la VII Marxa Mascançà de Linyola (20 de juny de 2021)

 

Participants

La marxa és oberta a tothom que hagi fet la inscripció i limitades a 500 participants.

 

 Recorreguts

Aquest any oferim 2 recorreguts, els quals tenen el nom de 2 plantes herbàcies que podreu trobar al llarg de la nostra marxa i que ens indica la seva distància: Lli (13 km) i Camamilla (20,5 km).

A la sortida es donarà l’avituallament pertinent de tota la marxa i hi haurà diferents punts d’aigua durant els recorreguts.

La sortida serà de la plaça planell de Linyola. Els dos recorreguts passaran per l’Estany d’Ivars i Vilasana en dirección a Vallverd on es separaran la Marxa Lli (curta) de la Camamilla (llarga). A Vallverd la Marxa Lli (curta) ja aniran directament cap a Linyola mentre que la Marxa Camamilla (la més llarga de totes) anirà cap a Almassó – Castell del Remei – Granja Sant Vicent Ferrer i Linyola.

Per veure aquests diferents circuits amb més detall aquí teniu els diferents enllaços a Wikiloc:

Lli (curta: 13 km) Linyola – Aparcament Estany d’Ivars i Vila-Sana – Cal Sinén – Vallverd – Linyola.

Ruta penjada a Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/rutes-correr/7a-marxa-mascanca-lli-curta-2021-16540608

Camamilla (llarga: 20,5 km) Linyola – Estany d’Ivars i Vila-Sana – Vallverd – Almassó- Castell del Remei – Granja Sant Vicent Ferrer – Linyola.

Ruta penjada a Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/rutes-correr/7a-marxa-mascanca-camamilla-llarga-2021-74851882

Escolliu la que millor s’escaigui a les vostres condicions sabent que cap dels dos recorreguts presenta cap dificultat destacable.

El recorregut estarà degudament senyalitzat a excepció del tram de l’Estany en la que s’evitarà fer cap mena d’alteració en el medi físic i natural. A més hi haurà personal de l’organització movent-se en vehicle, BTT i peu pels diferents trams.

 

Horaris de sortida, recollida d’acreditacions i horari tancament de la VII Marxa Mascançà

L’horari de sortida aquest any serà esglaonada de les 07:00 hores fins les 08:30 hores del diumenge 20 de juny des de la Plaça Planell de Linyola. (mateix emplaçament que l’any anterior)

Des de les 06:30 hores ja podreu recollir el vostre avituallament a la mateixa plaça.

El tancament de control d’arribada serà a les 12:30 hores si és que no arriba abans el darrer participant.

A Vallverd hi haura el tall de pas a les 11:00 hores i per tant qualsevol participant que passi fora d’aquest horari es trobarà el punt desmuntat i si vol continuar ho farà fora de la Marxa, sense assistència ni voluntaris. Arribat el cas l’organització recomana que s’agafi el recorregut Lli (curt).

 

Inscripcions.

Les inscripcions es podran fer on-line a la pàgina web d’Iter5 fins el dimarts 15  de juny. (Inscripció VII Marxa Mascançà)

No es podran realitzar inscripcions el mateix dia de la Marxa.

 

Preus:

El preu de la inscripció serà de 6 €.

En cap cas es retornaran els diners de la inscripció un cop aquesta ha estat formalitzada.

 

Deures dels participants

Durant el recorregut es respectarà en tot moment l’entorn natural.

Per tal de reduir deixalles, no donarem gots als avituallaments, es recomana dur-lo de casa.

Resta completament prohibit fer la marxa en bicicleta, per respecte als/les marxaires.

En cas d’anar acompanyats d’un gos porteu-lo lligat, pel respecte a la resta de participants i també per l’entorn, especialment a la zona de l’Estany ja que és època de reproducció d’aus.

L’organització declina tota responsabilitat davant d’accidents físics i/o materials que el participant pugui sofrir o provocar, tot i que vetllarà per evitar-los.

Cada participant haurà d’assumir la responsabilitat dels seus actes.

Cal estar atents durant el recorregut atès que aquest romandrà obert a la circulació, a excepció de l’Estany on està prohibit circular amb vehicles. Tot i que passem per camins molt poc transitats, caldrà anar amb molt de compte en alguns punts concrets.

S’aplicaran les mesures COVID-19 segons dicti Procicat.

Només el fet d’inscriure’s en la marxa implica l’acceptació d’aquest reglament.

 

Dret a la imatge

Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto. Les dades de cada participant seran incorporades a un fitxer del Club Excursionista Linyola –CELI- creat amb finalitats d’organització d’activitats esportives i/o de lleure i enviament d’informació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació, tot adreçant-vos a l’organització de la prova a l’adreça electrònica: celi@celi.cat

 

Novetats de la Marxa.

Podeu seguir les novetats de la nostra Marxa al nostre Facebook: Celi Linyola i a l’Instragam: ce_linyola