Reglament Caminada 7km

1.- El diumenge 06 d’octubre del 2019, dia de la 11a cursa atlètica de Linyola “Cursa del Caragol” de 10km i 5km, el Club Excursionista Linyola amb col.laboració de l’Ajuntament de Linyola organitzarà també una Caminada Popular de 7km.

2.- La sortida i arribada estarà al C. Creueta de Linyola, al costat de la zona esportiva.

La caminada donarà inici a les 09:00 hores i  es tancarà a les 11:00h.

3.- El recorregut enguany torna a ser de 7km i consta d´un 80% de camí de terra i un 20% d’asfaltat.

4.- Aquesta és una prova no competitiva que no dóna lloc a premis.

Els participants a la caminada, ja que coincideixen els darrers quilòmetres amb el recorregut de la  cursa atlètica, procuraran no entorpir la marxa dels corredors/es i deixaran el pas lliure a aquests.

5.- Tots els participants podran recollir a l’acabar la caminada la bossa del corredor i, si així ho han indicat en el moment de fer la inscripció, el regal commemoratiu, que aquest any tornarà a ser el mateix que el de la cursa de 10km i 5km  (aquest 2019 una tovallola tècnica multifibra Altan Wear). A més se’ls hi donarà esmorzar –entrepà calent de llonganissa o vegà especial Mascançà–  i  beguda, a més d’entrar en el sorteig de diferent material i obsequis dels nostres col.laboradors.

Els participants de la caminada aniran identificats amb una polsera, que es donarà el dia de la cursa i que serà obligatòria entregar-la a l’arribada per rebre l’entrepà d’esmorzar, la bossa del corredor i, si és el cas, el regal de la caminada.

6.- Hi haurà WC, vestidors i servei de dutxes a la mateixa zona esportiva. També hi haurà servei de guarda-roba, guarda-bicis i zona habilitada de pàrquing.

7.- El caminador/a autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa així com en qualsevol altra publicació o fulletó del Club Excursionista Linyola.

8.- En cap cas es retornaran els diners de la inscripció un cop aquesta ha estat formalitzada.

9.- La inscripció implica el coneixement i acceptació del present reglament.

10.- L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament.

11.- Per qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu electrònic a celi@celi.cat