Dubtes i suggeriments

Si tens algun dubte o tens algun suggeriment fes-nos-ho saber i mirarem de donar-te resposta. (si és que la tenim 🙂 )

14 respostes a «Dubtes i suggeriments»

 1. Bon dia:
  He intentat inscriure’m a la caminada i a l’hora de fer el pagament no m’ha deixat: em dona una errada a la pàgina i no em dona opció.
  Si’s plau, em podríeu dir com solucionar-ho?

  Moltes gràcies per endavant,
  Laura Monclús

  1. Bon dia Laura, hauries d’enviar un correu a Iter5 ja que és aquesta empresa qui gestiona les inscripcions i possiblement podran veure en detall quan t’has inscrit quin error ha donar i per què.
   El correu on ho hauries d’enviar és a: eduard@iter5.cat
   Nosaltres també els hi enviarem el correu perquè ho sapiguin.
   Gràcies i disculpa les molèsties.

   Club Excta Linyola

 2. Hola,
  He estat mirant a veure si trobava les mides de la jaqueta però no ho he trobat. Em podríeu indicar on puc consultar-ho.
  Gràcies.

  1. Bona tarda Neus,
   malauradament la mateixa marca que fa la jaqueta no dona les talles i per això no t’ho podem oferir ni penjar a la web. Ja ho havíem consultat al nostre distribuïdor i aquesta va ser la seva resposta.
   De totes maneres tenim una mostra de les diferents talles i podem dir que són talles “complertes”. Si normalment fas una S, M, L,… hauries de triar aquesta talla perquè no són ni petites ni grans sinó que s’ajusten bastant a l’estàndar.
   En tot cas i com a darrer consell creiem que millor escollir per dalt que per la banda de baix.
   Gràcies.

   Club Excta Linyola

 3. Bona tarda estem apuntats a la cursa volia saber si hi ha alguna zona habilitada per pernoctar amb autocaravana els que arribem el disabte de fora

 4. Bon dia
  Estem apuntats a la cursa..i volia saber si hi ha alguna zona d autocaravanes per pernoctar els que arribem de fora el disabte

  1. Bon dia, zona d’autocaravanes no n’hi ha a Linyola com a tal però com a poble rural no hi ha problemes d’estacionament i per tant, ja que la zona poliesportiva on hi haurà el lliurament de dorsals, sortida i arribada de les curses és al C. La Creueta, el nostre consell és que estacioneu al C. Pompeu Fabra o al Carrer Barret Picat (sense posar-ho en cap sortida i entrada de garatge) i així ho tindreu al costat mateix d’on hi ha tot el “muntatge” de la cursa.

  1. Només hi ha una única sortida independentment del circuit que feu i és a les 08:00h del matí de la Plaça Planell de Linyola. A partir de les 07:00 ja podreu recollir el vostre avituallament. Salutacions i fins demà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*