Dubtes i suggeriments

Si tens algun dubte o tens algun suggeriment fes-nos-ho saber i mirarem de donar-te resposta. (si és que la tenim 🙂 )

12 respostes a «Dubtes i suggeriments»

  1. Bon dia:
    He intentat inscriure’m a la caminada i a l’hora de fer el pagament no m’ha deixat: em dona una errada a la pàgina i no em dona opció.
    Si’s plau, em podríeu dir com solucionar-ho?

    Moltes gràcies per endavant,
    Laura Monclús

    1. Bon dia Laura, hauries d’enviar un correu a Iter5 ja que és aquesta empresa qui gestiona les inscripcions i possiblement podran veure en detall quan t’has inscrit quin error ha donar i per què.
      El correu on ho hauries d’enviar és a: eduard@iter5.cat
      Nosaltres també els hi enviarem el correu perquè ho sapiguin.
      Gràcies i disculpa les molèsties.

      Club Excta Linyola

    1. Bona tarda Neus,
      malauradament la mateixa marca que fa la jaqueta no dona les talles i per això no t’ho podem oferir ni penjar a la web. Ja ho havíem consultat al nostre distribuïdor i aquesta va ser la seva resposta.
      De totes maneres tenim una mostra de les diferents talles i podem dir que són talles “complertes”. Si normalment fas una S, M, L,… hauries de triar aquesta talla perquè no són ni petites ni grans sinó que s’ajusten bastant a l’estàndar.
      En tot cas i com a darrer consell creiem que millor escollir per dalt que per la banda de baix.
      Gràcies.

      Club Excta Linyola

  2. Bona tarda estem apuntats a la cursa volia saber si hi ha alguna zona habilitada per pernoctar amb autocaravana els que arribem el disabte de fora

  3. Bon dia
    Estem apuntats a la cursa..i volia saber si hi ha alguna zona d autocaravanes per pernoctar els que arribem de fora el disabte

    1. Bon dia, zona d’autocaravanes no n’hi ha a Linyola com a tal però com a poble rural no hi ha problemes d’estacionament i per tant, ja que la zona poliesportiva on hi haurà el lliurament de dorsals, sortida i arribada de les curses és al C. La Creueta, el nostre consell és que estacioneu al C. Pompeu Fabra o al Carrer Barret Picat (sense posar-ho en cap sortida i entrada de garatge) i així ho tindreu al costat mateix d’on hi ha tot el “muntatge” de la cursa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*